Rabu, 23 Juni 2010

On the night like this


On the night like this

There is so many things I wanna tell you..

On the night like this

There is so many things I wanna show you..

‘cause when you’re around, I feel safe and warm

‘cause when you’re around, I can fall in love everyday….

in the case like this, there are thousand good reasons..

I want you to stay J

Mocca! Wah… lagi2 lagunya Mocca. Jauh sebelum kunyid datang, aku uda suka banget sama lagu ini. Simple, but is very deep.

Entah kenapa si kunyid tau lagu ini, padahal aku tau, mocca kan bukan dia banget. Bahkan waktu kita jalan2 ke kebun teh tanggal 22 April 2010 ( kalo ga salah), dia sempet nyanyiin dikit buat aku. Uwah……so sweet honey J

Sampe sekarang kalo lagi kangen si mancung Restu, langsung aja deh puter “On the night like this” .

‘cause when you’re around, I feel safe and warm

‘cause when you’re around, I can fall in love everyday….


Tidak ada komentar:

Posting Komentar